Fin filmfortælling

May 27, 2020

Selvom denne film mest er kommet i stand, fordi der er krav om rapportering for at opnå støtte til renovering, er lejligheden grebet til at formidle den fine fortælling, som en byggesag også kan være. Som en del af Masterplan Syd, er renoveringen af gårdhusene i AB Vest historien om 199 familier, der har boet midlertidigt væk fra deres hjem, flyttet tilbage og i tre år har levet med jorddumpere, pladevibratorer og gravemaskiner. Alt det er de gået igennem for at få et hus, der er varmt, lyst og med et godt indeklima.
Erasten.com har hjulpet med drejebog, interviews, optagelser og produktion. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Infografik om infografik

February 19, 2018

1/1
Please reload

Seneste blogindlæg

February 19, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Tags
Følg erasten.com
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square