top of page

Succes med social selling?

Gennem social selling på LinkedIn prøver Net Access i Indien at imødekomme de bekymringer, som de oplever hos danske virksomheder ved tanken om at benytte offshore IT-services.

Som et led i en salgs- og markedsføringsstrategi har Net Access i Indien besluttet sig for at berige markedet med deres viden omkring offshoring af IT-ydelser for at få opbygget tillid til deres virksomhed. Gennem artikler tager Net Access hånd om hver bekymring, som de er blev mødt med fra potentielle danske kunder. Artiklerne har været fyldt med saglig viden omkring offshoring af IT-ydelser for at give det bedste beslutningsgrundlag.

Se eksempler på artiklerne her.

Det, som man som virksomhed skal huske at tage med i sine overvejelser, hvis man ønsker at bruge social selling i sin salgs- og markedsføringsindsats, er: Det tager TID. Net Access har fået hjælp til dele af processen gennem en konstellation fra Det Frie Bureau, bestående af erasten.com og hegartpetersen.dk, til at løse opgaven med at lave indhold, monitorere respons, konvertering af artikler m.m. Men det tager stadig tid at udfærdige artiklerne, det tager tid at drive processen, og det tager tid at se effekten af denne pullstrategi.

Når det så er sagt, har en amerikansk analyse, der blev offentliggjort i Forbes den 19. maj 2013, vist, at kommercielle profiler, som benyttede sociale medier i salgsarbejdet, præsterede 78 % bedre end sælgere, som ikke benyttede de sociale medier.

Analyser kan jo være taknemmelige, men under alle omstændigheder tyder alt på, at social selling er et godt værktøj til at være ”in top of mind” hos dine kunder.

Her kan du se dit social selling indeks, og hvor effektiv du er på LinkedIn.

netværk; social selling

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Tags
Følg erasten.com
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page