Markedsføringsmaterialer
Markedsføringsmaterialer

Løsning: Grafisk layout og produktion af brochurer, guider, præsentationer m.m. til digitalt og trykt brug. Enten med færdigleveret tekst eller hvor tekst, er produceret af erasten.com til lejligheden i forhold til overordnet formål/målgruppe. Klik på "go to link" og læs mere, hvis du har brug for hjælp til dine markedsføringsmaterialer.

press to zoom
Nyhedsbreve
Nyhedsbreve

Løsning: Udarbejdelse af strategi og handlingsplan for nyhedsbrevet i forhold til mål, målgruppe og budskab. Udarbejdelse af flow i nyhedsbrevet og klargøring af skabelon til programmering. Valg af e-mailplatform, måling og evaluering samt artikelskrivning. Klik på "go to link" og læs mere, hvis du har brug for hjælp til dine nyhedsbreve.

press to zoom
Formidling: Ord, billeder, grafik
Formidling: Ord, billeder, grafik

Løsning: Infographics, fotoreportager, små film - grafik og billeder understøttet med ord - der skaber sammenhæng og gør det nemt for modtageren at afkode budskabet. Variation i formidlingen fastholder kunder. Klik på "go to link" for at læse mere om hjælp til kreativ formidling og artikelskrivning.

press to zoom
Artikelskrivning
Artikelskrivning

Løsning: Virksomhedens overordnede målsætning er her understøttet gennem artikler, personportrætter, gode råd, information og inspiration til brug i kundemagasiner, medarbejder- eller medlemsblade. Budskabet er sat i et relevant perspektiv i forhold til målgruppen. Her er leveret projektledelse, idéer til artikler - både med hensyn til vinkel i tekstindhold og visuel formidling, interview og artikelskrivning. Klik på "go to link" og læs mere.

press to zoom
Annoncer
Annoncer

I forhold til overordnede ønsker om at skabe ændringer til holdning, viden og adfærd er der gennem annoncer sat spot på branding og profilering af virksomheder, produkter eller events. Annoncer er gerne en del af den større markedsføringsplan. Klik på "go to link", hvis du vil læse mere.

press to zoom
Virksomhedspræsentationer
Virksomhedspræsentationer

Fundamentet for disse virksomhedspræsentationer er en grundig analyse af, hvad virksomhedens produkt leverer af USP og ESP til kunden. Altså hvilke unikke og funktionelle løsninger samt hvilken følelsesmæssig løsning giver virksomhedens produkt til kunderne. Brochurerne er udarbejdet som et on- og offline salgsværktøj og præsentation af virksomheden. Læs mere ved at klikke her hvis I har brug for en ny virksomhedspræsentation.

press to zoom
Årsberetninger
Årsberetninger

Løsning: Sammensætning af tekst, billeder og grafik til årets beretning, dels til bestyrelsen som en fortælling om præstationer i året, der gik, og til brug som et salgsværktøj. Læs mere ved at klikke på "go to link", hvis du har brug for en årsberetning, der brander din virksomhed.

press to zoom
Kampagne - end to end
Kampagne - end to end

Løsning: Kampagne med fokus på de muligheder der er ved at bo til leje. Ud fra kampagnestrategien blev der skabt en tegnefilm, kampagnehjemmeside, events rundt i landet, postkort, foldere, brochurer, bannere, reklamegaver, online bannere, messestand. Læs mere ved at klikke på "go to link", hvis du har brug for en gennemarbejdet og kreativ kampagne, der skaber opmærksomhed.

press to zoom
Sociale medier
Sociale medier

Løsning: Ud fra en social mediestrategi blev der truffet beslutning om tilstedeværelse på Facebook. Det gav det første år knap 63.000 views, 17 fans, der interagerede med virksomheden hver dag, og 988 likes. Klik på "go to link", hvis du har brug for hjælp til en løsning med en social mediestrategi.

press to zoom
Grafisk identitet | manual
Grafisk identitet | manual

Løsning: En gennemgående grafisk rød tråd, der styrkede virksomhedens professionelle visuelle identitet og forhøjede kendskabsgraden til virksomheden over tid gennem et konsistent brug af designet. Klik på "go to link", hvis du har brug for grafisk hjælp.

press to zoom
Redaktion | Magasiner
Redaktion | Magasiner

Løsning: Fastlæggelse af vision og formål med magasinet og fastlæggelse af indhold i forhold til målgruppen. Projektleder, skribent og redaktør. Klik på "go to link", hvis du har brug for redaktionel hjælp.

press to zoom